Kaleköy Demre
8 Hours
Günlük Turlar
10 persons
Kalkan
kekova deniz kanosu, batık bir şehri gezmenin en iyi yoludur. Deniz kanosu ile batık şehri çok yakından gezebilirsiniz. 11 km'lik turda tersahane koyu, kaleköy ve simena kalesini en iyi şekilde.
Yolculuk saat 08.00'de ofisimizde başlıyor ve sizi evinizden alıyoruz ve üçağız limanına araba veya minibüs ile gidiyoruz.
Üçağız limanındayken kanolar hakkında brifing başlatacağız. Turun ilk durağına gittikten sonra kanos ile 5 km yelken üzerinde bir tersahane koyu. Bu koyda yüzmek ve dinlenmek için dinlenme zamanı veriyoruz. Dinlenme zamanından sonra batık şehre 2 km kadar gidiyoruz ancak batık şehirde yüzüp dinlenemiyoruz. 3 km sonra kaleköy - simena adasına gidiyoruz ve öğle yemeği yiyor ve bir ada geziyoruz. 1 km sonra üçağız limanına dönüyoruz. saat 16.00'da turumuz bitiyor ve Kalkan'a geri dönüyoruz.